Меню Закрыть

Produksjon og ny utvikling

Produksjonsverkstedene til Polyurethan LLC, der produktene produseres, inkludert alt nødvendig utstyr og tilbehør, ligger i Novosibirsk (Sibir).

I butikkene for arbeidet til våre spesialister har alle forhold blitt skapt for den mest effektive gjennomføringen av de tildelte oppgavene. Alt utstyr og verktøy som brukes, er regelmessig sertifisert for overholdelse av standarder. Polyurethan LLC har implementert og sertifisert et kvalitetsstyringssystem i samsvar med kravene i den internasjonale standarden ISO 9001: 2015.

Produksjonen av et hvilket som helst produkt består av flere trinn: fra utvikling av designdokumentasjon til støping og sluttbehandling. Vi er spesielt oppmerksomme på valget av formuleringen av polyuretanmaterialet som oppfyller de angitte operasjonelle kravene, avhengig av formålet og omfanget av det ferdige produktet.

En av utviklingen i selskapet vårt er formelen PU54 frostbestandig polyuretan. Tester utført både i spesielle frysere og i “feltet” (vinter Yakutia) har vist at polyuretanet vårt ikke mister ytelsen ned til -50 grader Celsius.

Våre spesialister utfører regelmessig en serie tester av produserte produkters motstand mot forskjellige miljøer og belastninger. I løpet av mange års erfaring har Polyurethane utviklet og implementert unike tekniske løsninger, spesialiserte testanlegg og råvareformuleringer.

Spesielle maskiner er designet for testing. Installasjonene simulerer arbeidsforholdene og oppførselen til delen i spaken, med mulighet for å programmere “stivheten” til testene.

I tillegg til serieproduksjon pågår det også arbeid med å produsere individuelle bestillinger av polyuretanprodukter med forskjellige fysiske og mekaniske egenskaper og komplekse konfigurasjoner. For industrielt utstyr erstatter vi det slitte gummilaget med reservedeler med polyuretan – sjakter, ruller, stempler, foringer, tannhjul osv.

Moderne presisjonsutstyr for svinging lar deg raskt produsere ringer og tetninger av polyuretan og engineering plast – polyacetal (POM), polypropylen (PP), polytetrafluoroethylene (PTFE) og andre i løpet av en dag eller mer.

Vi var de første i Russland som begynte å produsere polyuretanfester for off-road. Designerne av firmaet “Polyurethan” har utviklet mange forskjellige tekniske løsninger innen fester for off-road ekstremsport, fester for transport og lagring av bagasje, verktøy, turist- og jaktutstyr.

Fester for terrengkjøretøy, snøscootere og motorvogner – for en spade, for en øks, for en brannslukningsapparat, fester for ekspedisjonsbeholdere, begrensninger på skinner, fester for hi-jacks, monteringer for verktøy, monteringer for våpen, forskjellige belter og mange andre er populære blant fans av ekstreme reiser. terrengkjøretøyer, snøscootere ikke bare i Russland, men også i utlandet.

Vår produksjon av plastprodukter utvikler seg raskt – først og fremst frontruter for snøscootere og motorvogner under varemerket Arctic Trial.

Våre teknologer og ingeniører har utviklet og introdusert mer enn 300 typer frontruter for snøscootere, motorsykler, båter, spesialutstyr laget av plast med forbedrede egenskaper:

  • økt høyde for pålitelig beskyttelse av føreren mot vind og snø,
  • økt bredde for ekstra benbeskyttelse
  • modifisert tykkelse for å øke motstanden mot fysisk skade

Kontinuerlig forbedring av produksjonsteknologi, egen utvikling, forskning og modernisering av sammensetningen av råvarer, en moderne utstyrspark gjør at selskapet vårt kan produsere produkter av høy kvalitet i store volumer og utvider mulighetene for kunder og partnere.

Hvis du er interessert i produktene våre og ønsker å bli vår partner i din region, kan du kontakte oss.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *