Меню Закрыть

Produkter

Firmaet “Polyurethane” LLC tilbyr deg et bredt spekter av polyuretanprodukter innen forskjellige felt. Nedenfor er bare de viktigste produktkategoriene.

Polyuretan deler for hjuloppheng

Bildeler laget av frostbestandig polyuretan til alle bilmodeller: CV-leddspindler, styrespisser, lydløse blokker, fjærbøssinger, stabilisatorforinger, støtdemperforinger, avstandsstykker for å øke bakkeklaringen og mye mer.

Mer om bildeler

  • Polyuretan deler for hjuloppheng er utformet for å opprettholde opphengets geometri og styrke bilens pålitelighet og kjøreegenskaper;
  • Polyuretan deler forblir fleksible innen et bredt temperaturområde, kan motstå tunge belastninger, tørker ikke og blir ikke glassaktig som gummi-analoger;
  • Polyuretanprodukter løser problemet med akselerert slitasje, aldring av deler, spesielt under alvorlige terrengforhold.
  • Det spares penger på bilreparasjoner på grunn av sjeldnere besøk på bensinstasjonen for å erstatte utslitte fjæringsdeler.
  • Motstanden til bilopphenget mot aggressive miljøer: vann, bensin, oljer, syrer og også kjemikalier som brukes i behandlingen av vinterveier er betydelig økt.

Polyuretans i hjuloppheng har en brukstid som er 3-5 ganger lenger enn for gummi analoger.

104 500 km og 48 land i verden fra Sibir til Malaysia har med hell passert polyuretan-bildeler under ekstreme forhold på terrengkjøretøy fra “The World is Ours”-ekspedisjonen.

Reservedeler til snøscootere, motorsykler, ATV-er laget av polyuretan

Reservedeler og tilbehør til snøscootere, ATV, motorsykler, mopeder, scootere, elektriske scootere. Deler av understellet, fjæring, motor, hus, gjørmeklaffer, rullestøtter, gelinnsatser, grep, hette- og setelåser, frontruten og mye mer.

Mer om reservedeler til moto

Firmaet “Polyurethan” LLC produserer slitesterke og frostbestandige reservedeler til terrengkjøretøy for å erstatte de originale gummi- og plastdelene.

Reservedeler til ATV laget av polyuretan, i motsetning til gummi, er svært motstandsdyktige mot gjentatte deformasjoner, skader og riper. Dette gjør polyuretandeler mer holdbare enn gummideler, sikrer bevaring av utseendet til motorvogner og gjør det mulig å øke overhalingsintervallet (levetid).

Polyuretandeler er ufølsomme for ekstreme temperaturer, beholder elastisitet og ytelse ved lave temperaturer ned til -50° C. Takket være dette kan de brukes i de nordlige regionene og under ekstreme forhold.

Bruken av polyuretan er spesielt effektiv for utskifting av gummi i fjæringsdeler og snøscooterskisystemer – støtfangere, skihæler, bøssinger og understell – hjul, ruller, gir, stopp. Og på grunn av sin høye motstandsdyktighet mot oljeholdige produkter, er syrer, baser, polyuretan nesten ideell for utskifting av gummimotordeler – inntakskoblinger, variatorhylser, puter og motorfester.

I motsetning til gummi blir polyuretanprodukter ikke utsatt for UV-stråler, ikke glasere over tid, ikke smuldre, ikke absorbere fuktighet. Kroppsdeler laget av det – støtdemperhetter, plugger, hette- og glassklemmer, festebånd, klips, tetninger, avstandsstykker fungerer som pålitelig beskyttelse mot snø, fuktighet og er det beste alternativet til gummideler.

Erfaringen fra de tekniske spesialistene til Polyurethan LLC gjør det mulig å erstatte gummi med polyuretan i nesten alle deler av snøscootere og motorvogner. Restaurering av gummihjulelementer med polyuretan, produksjon av motorfester, ledende tannhjul for snøscootere og motorkjøretøy gjør det mulig på ganske kort tid å erstatte en kompleks eller unik del med en mer holdbar analog.

Vindruter for snøscootere, ATV, motorsykler, vannscooter og båter

Vi tilbyr et bredt utvalg av selvlagde frontruter for snøscootere, ATV, motorsykler, mopeder, vannscooter og båter. Vindruter er tilgjengelige i standardstørrelser, samt økt i høyde, bredde og tykkelse.

Mer om frontruter

Vindrutene er laget av høykvalitets slagfast frostbestandig plast med gode plastegenskaper som holder seg selv ved de laveste temperaturene. I tillegg til plastegenskapene har materialet utmerkede antireflekterende egenskaper, høy motstand mot brudd og sterke vindbelastninger.

For å gjøre driften av snøscooteren så behagelig som mulig, forbedrer våre spesialister kontinuerlig utformingen av de originale frontrutene, med tanke på deres egen opplevelse og kundenes ønsker. Alle frontruter i vår produksjon har en spesiell merking: de angir artikkelen til produktet og nettadressen.

Foreløpig, i tillegg til frontruter i standardstørrelse, kan du kjøpe frontruter i økte størrelser (både i høyde og bredde), samt forskjellige reservedeler til snøscootere og motorvogner laget av polyuretan.

Fester for verktøy under transport

For å utstyre spesialutstyr og for elskere av off-road rekreasjon og ekstremsport, har spesialistene til selskapet Polyurethan utviklet og satt i masseproduksjon en hel serie med universelle og spesialiserte fester for transport og lagring av verktøy, våpen, utstyr.

Mer om verktøyfester

Firmaet “Polyurethan” LLC var det første i Russland som etablerte industriell produksjon av festemidler for transport av verktøy, våpen og utstyr på terrengkjøretøy og spesialutstyr.

Polyuretanfester er pålitelige og holdbare. På grunn av bruken av frostbestandig PU54 polyuretan i produksjonen, kan festene brukes under ekstreme forhold i det fjerne nord, under forhold med skarpe temperaturendringer og flere mekaniske belastninger.

Utformingen av polyuretanfestene sørger for nesten øyeblikkelig fjerning av det faste objektet, noe som gjør det mulig å bruke monteringen til å utstyre brannbiler, mobile mobile komplekser, terrengkjøretøy og spesialutstyr.

Elastisk polyuretan skader ikke de faste gjenstandene. Mange modeller av polyuretanfester (for eksempel på rør) kan installeres på nytt mange ganger uten noen merker på kjøretøyets overflate.

Motstanden til polyuretan mot virkningen av pistololjer tillater bruk av polyuretanfester for feste under transport og lagring av våpen. Dens ufølsomhet overfor sjøvann, ozon, UV-stråler, høy strekkfasthet, motstand mot hakksjokk og hakk utvider omfanget av polyuretanfester – innen vanntransport, for ekstremsport, bilreise, turisme.

Utvalget av produserte polyuretanfester er så bredt at det lar deg pålitelig feste både små gjenstander – en ballongnøkkel, fiskestenger, en lommelykt, et kosteskaft, en lydhøyttaler og tunge gjenstander i stor størrelse og kompleks form – en lastet brannslukningsapparat, våpen i etui, fat, brett, sykkel og mer.

Industrielle produkter av polyuretan

Tetninger, kopper, vindusviskere, vibrasjonsfester, stempler, elastiske elementer i koblinger, dempere og andre polyuretanprodukter finner mange bruksområder i forskjellige bransjer på grunn av deres gode egenskaper.

Mer om reservedeler til utstyr

Et av de viktigste karakteristiske trekk ved polyuretaner er det store hardhetsområdet for de resulterende produktene (fra 40 til 98 Shore, skala A).

Polyuretaner brukes til fremstilling av deler som fungerer under forhold med høy vekslende belastning og temperatur (driftstemperatur for de fleste polyuretaner er fra -60 ° C til + 80 ° C).

Polyuretanprodukter har høy slitestyrke (3-5 ganger høyere enn gummi), elastisitet (tåler å strekke seg opptil 500%), styrke (20-25 ganger høyere enn gummistyrke), høy motstand mot rive og gjentatt deformasjon, vibrasjonsmotstand og elastisitet ved lave temperaturer, høy motstand mot betydelige ujevne belastninger opp til (105MPa).

Polyuretaner er ikke utsatt for aldring, har lav glassovergangstemperatur og høye dielektriske egenskaper. De er preget av motstand mot aggressive miljøer, inkludert mineraloljer, bensin, baser, syrer, de fleste organiske løsningsmidler, ozon og ultrafiolette stråler og sjøvann. Når det gjelder forbrukerkvaliteter, er polyuretaner mange ganger bedre enn lignende produkter laget av gummi, plast og til og med metaller.

Polyuretan i ark og stenger

Vi tilbyr et stort utvalg av polyuretanplater, plater, stenger, hele tiden på lager. Haster skreddersydde polyuretanplater av ikke-standard størrelse og skjæring. I tillegg til sylindriske emner, stenger, foringer, sirkler

Mer om polyuretanplater og -stenger

Vi tilbyr et stort utvalg av slitesterke polyuretanplater, plater, stenger, plater hele tiden på lager. Haster skreddersydde polyuretanark av ikke-standard størrelse og skjæring, foring, skjæringstjenester, levering til hvilken som helst by fra 1 stk.

Polyuretanplater kan brukes både som uavhengige produkter (skrapere, foringer, dielektriske matter), og som emner for elementer av dyser, støtdempere og forskjellige pakninger.

Polyuretanplater er mye mer holdbare enn noen merker av gummi, plast og i noen tilfeller til og med jernholdige og ikke-jernholdige metaller. Derfor brukes polyuretanplater ofte til å erstatte gummiputer, plastplater og til og med stålplater (for eksempel i foringer).

Selskapet “Polyuretan” produserer halvfabrikata polyuretanprodukter for videre behandling. Sylindriske emner, stenger, foringer, sirkler er laget av polyuretan med en hardhet på 60 til 92 enheter Shore, skala A.

Du trenger ikke ha et eget verksted for produksjon av polyuretanemner, det er lønnsomt å kjøpe sylindriske stenger, sirkler eller andre emner og modifisere dem på utstyret ditt, og motta ferdige deler i ønsket mengde når som helst.

Store bedrifter som bruker et stort volum pakninger, mansjetter, bøssinger, ringer, tetninger og andre deler til industrielt utstyr, er det praktisk å kjøpe polyuretanemner for videre behandling for produksjonsbehov.

Industriprodukter laget av polyuretan blir mer utbredt. Dette skyldes egenskapene til polyuretan, som gjør det mulig å erstatte plast, gummi, kaprolon og, i noen tilfeller, metalldeler av utstyr med mer holdbar og slitesterk polyuretan.

Produktene fra Polyurethan LLC brukes aktivt av forskjellige bedrifter for å løse vitenskapelige og eksperimentelle designproblemer. Erstatninger av polyuretangummi brukes i mange bransjer – i gruve- og olje- og gassindustrien, i maskinteknikk, trebearbeiding, på emballasje- og fyllelinjer, i produksjon av betongprodukter, i jordbruk.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *