Меню Закрыть

Prestasjoner

Kompetent ledelse, streng overholdelse av våre forpliktelser, et bredt spekter av produserte produkter, produksjonskapasitet og gjennomgående høy kvalitet på varene gjorde at vi kunne ta en ledende posisjon i bransjen.

Vår organisasjon tar jevnlig priser i forskjellige priser og utstillinger. Dette er det beste beviset på at selskapet vårt ikke står stille og går raskt fremover og overvinner alle mulige hindringer på veien.

Selskapet “Polyuretan” er leder for innenlandsk industriell produksjon

I følge resultatene av den landsomfattende vurderingen av bedrifter for 2011-2012, gikk vårt selskap inn i de TOP-117 ledende bedriftene og mottok sølvmedaljen “LEIDER OF RUSSIA 2013”.

Statusen som “LEADER OF RUSSIA” ble også bekreftet av Polyurethane i 2015. I følge den nasjonale rangeringen ble selskapet tildelt gullmedaljen “Leader of Russia 2015” i kategorien “Indikatorer for finansiell stabilitet og forretningsaktivitet”.

Basert på analysen av dynamikken i utviklingen av organisasjoner, utført av det analytiske senteret til den interregionale finansielle og økonomiske unionen, ble Polyurethan LLC prisvinner for den all-russiske økonomiske konkurransen “Årets selskap 2013″ i ” Industri og produksjon” kategori.

For introduksjonen av moderne materialer i produksjonen av bildeler mottok vi en sølvmedalje i konkurransen “GOLD MEDAL Siberian Fair” i kategorien “Auto Parts”.

For vårt bidrag til utviklingen av den russiske økonomien ble vi tildelt tittelen “INDUSTRY LEADER 2014”. Rangerte sjette i henhold til all-russisk bedriftsvurdering.

I følge resultatene av internettstemmingen til den årlige russiske prisen “Årets autokomponent” i 2014, tok selskapet “Polyuretan” førsteplassen i kategorien “Gummiprodukter”.

I 2015 anerkjente International Academy of Public Recognition polyuretan som den ledende virksomheten i Russland for produksjon av polyuretanprodukter:

“For å oppnå en ledende posisjon blant russiske bedrifter i denne bransjen, for en effektiv lederorganisasjon og en ansvarlig policy overfor kunder, samt for den høye kvaliteten på tilbudte produkter og tjenester”.

Samme år ble Polyurethane ifølge den russiske vurderingen av kvaliteten på varer og tjenester tildelt Kvalitetsstjernen som den beste bedriften i landet i henhold til resultatene av den omfattende studien “Vurdering 3600” blant bedrifter som opererer i Den russiske føderasjonen.
Basert på en analytisk studie utført av Foundation for the Promotion of Entrepreneurship Development, ble Polyurethane anerkjent som en leder innen innenlandsk industriell produksjon og mottok et diplom og en pris “Global Industry – 2015”.

I tillegg ble selskapet tildelt Medal of Honor “National Quality Mark. Russlands valg ”.

Aktivt sponsing

For aktiv støtte til terrengkonkurranser og festivaler ble Polyurethan-selskapet markert med mange takk fra partnere og arrangører av mesterskap, trofé raids, jeepsprints og andre arrangementer.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *