Меню Закрыть

Om oss

OOO Selskapet “Polyurethan” er spesialisert innen produksjon av elementer i støpt polyuretan og har et bredt spekter av artikler som: reservedeler for industrielt utstyr og spesialmaskiner; bildeler, komponenter for understell og bil styling; og i et variert utvalg av festeanordninger, sport-, og jaktutstyr, antiskli-enheter og andre elementer for generelle formål. Samtidig er vi også spesialisert innen produksjon av støtsikre frontruter for snøscootere og ATV-er.

Vi forbedrer gradvis vår teknologi, oppgraderer utstyr, hever standarden for råvarer og implementerer ny utvikling. Som gir oss muligheten til å ekspandere, forbedre produktets kvalitet og utvide omfanget av tjenester.

På grunn av sine enestående egenskaper kan polyuretan i stor utstrekning anvendes som erstatning for gummi, plast og selv metallprodukter. Vi gjør vårt beste for å utnytte maksimalt av polyuretans egenskaper, og konstant utvide produktspekteret, og åpne for nye retninger innen produksjonen. Men fremfor alt ønsker vi å gjøre polyuretan mer tilgjengelig, ikke bare for bil chassis modernisering og industrielle formål men også i hverdagen som anvendelse av polyuretan i produksjon av ulike typer festeanordninger, sport-, og jaktutstyr.


Med effektive løsninger fra vårt team, og med innføring av ny teknologi er vårt selskap i sterk vekst og har etablert seg som en pålitelig partner og leverandør innen markedet polyuretan, ikke bare i Russland men også nabolandene.
Vi kommer ikke til å stoppe med hva som hittil er oppnådd, og vi er klare for en konstruktiv dialog med nye partnere og klienter. Vi vil gjerne tilby vår erfaring og kunnskap til alle som er klare for et resultatrikt samarbeid.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *